BMWSportTouring BMWST DB
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 2 of 2 1 2
#1000402 - 11/07/17 01:19 PM Re: This Forum Site on Windows Edge [Re: Pickaxe]  
Joined: Jan 2014
Posts: 1,852
greiffster Offline
Administrator
greiffster  Offline

Administrator
Member

Joined: Jan 2014
Posts: 1,852
Clarksville, Tennessee
Originally Posted by Pickaxe

According to Microsoft and Windows update, I've got the latest version of Edge for my desktop which is 40.15063.674.0. As far as I'm aware, you can't upgrade it separately as it's an integral part of W10.

Regards

Dave


Dave,
I think there is a Windows patch you have to apply first before it will update to the new Edge. Let me see if I can find it.....


-Mike
'08 GSA
"If I don't like it, I'm not blaming myself!"
K. Greiff
"Anything worth doing is worth overdoing."
M. Jagger
#1000559 - 11/09/17 01:46 PM Re: This Forum Site on Windows Edge [Re: Pickaxe]  
Joined: Oct 2005
Posts: 137
Pickaxe Offline
Member
Pickaxe  Offline
Member

Joined: Oct 2005
Posts: 137
Worcestershire, England
I've noticed that if I 'log' in and don't tick the 'keep me logged in box', I stay logged in for a while, even if I come out of the site and return a while later, although it does log me out eventually. However, if I tick the box, I'm logged out as soon as I change the page.

#1000593 - 11/10/17 12:56 AM Re: This Forum Site on Windows Edge [Re: Pickaxe]  
Joined: Oct 2005
Posts: 997
sardineone Offline
Member
sardineone  Offline
Member

Joined: Oct 2005
Posts: 997
Indiana, USA
Windows 10 click on the bottom left corner to expose apps; click on windows accessories; find IE and pin to task bar........... use IE. wave


You are what you have ridden!
-------------------------------------------------
George Martin
R1200ST(ESA equipped)
#1001061 - 11/17/17 01:51 PM Re: This Forum Site on Windows Edge [Re: Pickaxe]  
Joined: Oct 2005
Posts: 137
Pickaxe Offline
Member
Pickaxe  Offline
Member

Joined: Oct 2005
Posts: 137
Worcestershire, England
Windows has just completed a significant update and the problem has disappeared.
Regards
Dave

Last edited by Pickaxe; 11/17/17 01:52 PM.
Page 2 of 2 1 2

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0
Page Time: 0.008s Queries: 15 (0.002s) Memory: 2.7478 MB (Peak: 2.8907 MB) Zlib enabled. Server Time: 2017-11-18 17:41:45 UTC