BMWSportTouring BMWST DB
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 7 of 7 1 2 3 4 5 6 7
#1002037 - 12/06/17 07:32 PM Re: RS displaces the RT [Re: Limecreek]  
Joined: Feb 2002
Posts: 3,113
Limecreek Offline
Quick Lube
Limecreek  Offline
Quick Lube
Member

Joined: Feb 2002
Posts: 3,113
Leander, TX
Looks great Stephen. I had some carbon on the bike and just order 3 more pieces from the link you included.

Suspension changes are next.

Have fun with it!

#1002044 - 12/06/17 09:17 PM Re: RS displaces the RT [Re: lkraus]  
Joined: Feb 2014
Posts: 522
strataj Offline
Member
strataj  Offline
Member

Joined: Feb 2014
Posts: 522
Wills Point, TX
Originally Posted by lkraus
Originally Posted by TheOtherLee
Huh... Now I no longer see the images, only "linked image" tags which don't lead anywhere. I see Stephen edited the post before I saw the embedded pictures and hasn't changed it since. I wonder what happened in the interim. I'm using Google Chrome under Win10.


Same here, text saying only "Linked Image", in black, no indicator that these are actually links when I run the mouse over them. Using Chrome on Win7. Same for Opera, Firefox and IE.

Choosing to send a quoted reply, I can see the links in the Quick Reply window:
Code
[img]https://forums.bmwmoa.org/attachment.php?attachmentid=65263&stc=1&d=1512179395.jpg[/img]

[img]https://forums.bmwmoa.org/attachment.php?attachmentid=65267&stc=1&d=1512179906.jpg[/img]

[img]https://forums.bmwmoa.org/attachment.php?attachmentid=65268&stc=1&d=1512179964.jpg[/img]


If I select and right click the top one, I can open the picture in a new window. (I am a member at bmwmoa.org, with options set to stay logged in.) Going back to the original post, using the same browser, I now see the first picture (probably from my cache?), but the other two still show just "linked image".

At one time, the MOA forum did not let non-members view posted photos, so that could be having an effect here. Or maybe, like Photobucket, they discourage using their site for third-party hosting? But then why are some able to see the pictures with no trouble?


strataj, did you happen to view the photos over at bmwmoa.org before you saw them here?


I can't say for sure, sorry. I'm on a PC and using Firefox as my browser.

strataj

#1002076 - 12/07/17 11:16 PM Re: RS displaces the RT [Re: lkraus]  
Joined: Jan 2014
Posts: 2,015
greiffster Offline
Administrator
greiffster  Offline

Administrator
Member

Joined: Jan 2014
Posts: 2,015
Clarksville, Tennessee
Originally Posted by lkraus
Originally Posted by TheOtherLee
Huh... Now I no longer see the images, only "linked image" tags which don't lead anywhere. I see Stephen edited the post before I saw the embedded pictures and hasn't changed it since. I wonder what happened in the interim. I'm using Google Chrome under Win10.


Same here, text saying only "Linked Image", in black, no indicator that these are actually links when I run the mouse over them. Using Chrome on Win7. Same for Opera, Firefox and IE.

Choosing to send a quoted reply, I can see the links in the Quick Reply window:
Code
[img]https://forums.bmwmoa.org/attachment.php?attachmentid=65263&stc=1&d=1512179395.jpg[/img]

[img]https://forums.bmwmoa.org/attachment.php?attachmentid=65267&stc=1&d=1512179906.jpg[/img]

[img]https://forums.bmwmoa.org/attachment.php?attachmentid=65268&stc=1&d=1512179964.jpg[/img]


If I select and right click the top one, I can open the picture in a new window. (I am a member at bmwmoa.org, with options set to stay logged in.) Going back to the original post, using the same browser, I now see the first picture (probably from my cache?), but the other two still show just "linked image".

At one time, the MOA forum did not let non-members view posted photos, so that could be having an effect here. Or maybe, like Photobucket, they discourage using their site for third-party hosting? But then why are some able to see the pictures with no trouble?


strataj, did you happen to view the photos over at bmwmoa.org before you saw them here?


You must be logged in to BMWMOA or have your browser set with the proper credentials to see photos linked there.


-Mike
'08 GSA
"If I don't like it, I'm not blaming myself!"
K. Greiff
"Anything worth doing is worth overdoing."
M. Jagger
#1002078 - 12/07/17 11:20 PM Re: RS displaces the RT [Re: sardineone]  
Joined: Jan 2014
Posts: 2,015
greiffster Offline
Administrator
greiffster  Offline

Administrator
Member

Joined: Jan 2014
Posts: 2,015
Clarksville, Tennessee
Originally Posted by sardineone
I went to properties of one of the photos and copied and posted the address to another tab in IE11 on a windows 10 PC and got the bmwmoa.org site. I'm not a member to log-in so that was as far as I got. Photos I've inserted links that worked when I posted, but later had this problem too with link to my Window One Drive storage. I suspect from some research that our sight may be changing the linked info somehow???? ohboy


Never say never. BUT, I don't think this site changed the link unless it was manually changed by an admin (??). The software is not going to change the text of the link. Something else is going on.
-mike


-Mike
'08 GSA
"If I don't like it, I'm not blaming myself!"
K. Greiff
"Anything worth doing is worth overdoing."
M. Jagger
#1002090 - 12/08/17 03:49 AM Re: RS displaces the RT [Re: greiffster]  
Joined: Feb 2014
Posts: 522
strataj Offline
Member
strataj  Offline
Member

Joined: Feb 2014
Posts: 522
Wills Point, TX
Originally Posted by greiffster
Originally Posted by lkraus
Originally Posted by TheOtherLee
Huh... Now I no longer see the images, only "linked image" tags which don't lead anywhere. I see Stephen edited the post before I saw the embedded pictures and hasn't changed it since. I wonder what happened in the interim. I'm using Google Chrome under Win10.


Same here, text saying only "Linked Image", in black, no indicator that these are actually links when I run the mouse over them. Using Chrome on Win7. Same for Opera, Firefox and IE.

Choosing to send a quoted reply, I can see the links in the Quick Reply window:
Code
[img]https://forums.bmwmoa.org/attachment.php?attachmentid=65263&stc=1&d=1512179395.jpg[/img]

[img]https://forums.bmwmoa.org/attachment.php?attachmentid=65267&stc=1&d=1512179906.jpg[/img]

[img]https://forums.bmwmoa.org/attachment.php?attachmentid=65268&stc=1&d=1512179964.jpg[/img]


If I select and right click the top one, I can open the picture in a new window. (I am a member at bmwmoa.org, with options set to stay logged in.) Going back to the original post, using the same browser, I now see the first picture (probably from my cache?), but the other two still show just "linked image".

At one time, the MOA forum did not let non-members view posted photos, so that could be having an effect here. Or maybe, like Photobucket, they discourage using their site for third-party hosting? But then why are some able to see the pictures with no trouble?


strataj, did you happen to view the photos over at bmwmoa.org before you saw them here?


You must be logged in to BMWMOA or have your browser set with the proper credentials to see photos linked there.


Yes, you got it I'm login to BMWMOA

Jay (strataj)

#1003181 - 01/04/18 06:59 PM Re: RS displaces the RT [Re: Limecreek]  
Joined: Jul 2000
Posts: 6,260
Lone_RT_rider Online
Member
Lone_RT_rider  Online
Member

Joined: Jul 2000
Posts: 6,260
Germantown, WI
So you finally found a worthy replacement for that red rascal? Congrats sir! smile For what it's worth, I got to spend some time on a brand new R1200RT this fall. To me, it handles as good if not better than my R1100RT. I was really surprised. When I hopped back on my R1200RT hexhead, it felt almost lethargic compared to the new waterhead.

That sure was a good looking bike in 2003 though. smile

[Linked Image]


2018 Harley-Davidson FLHTP Electra-Glide
2008 BMW R1200RT
1999 BMW R1100RT

#1003191 - 01/04/18 08:56 PM Re: RS displaces the RT [Re: Lone_RT_rider]  
Joined: Feb 2002
Posts: 3,113
Limecreek Offline
Quick Lube
Limecreek  Offline
Quick Lube
Member

Joined: Feb 2002
Posts: 3,113
Leander, TX
Originally Posted by Lone_RT_rider
So you finally found a worthy replacement for that red rascal? Congrats sir! smile For what it's worth, I got to spend some time on a brand new R1200RT this fall. To me, it handles as good if not better than my R1100RT. I was really surprised. When I hopped back on my R1200RT hexhead, it felt almost lethargic compared to the new waterhead.

That sure was a good looking bike in 2003 though. smile

[Linked Image]


I think you can count on seeing me on another RT in the future.

#1003220 - 01/05/18 07:14 PM Re: RS displaces the RT [Re: Limecreek]  
Joined: Oct 2002
Posts: 3,515
Tasker Offline
Member
Tasker  Offline
Member

Joined: Oct 2002
Posts: 3,515
Indianapolis, IN, USA, Earth
Originally Posted by Limecreek
Just wanted to give the BMWST team a heads-up. The RS will be displacing the RT. In fact the the RS is the new RT for us old farts.

Please use this advanced notice to put your RT up for sale, assuming you have not already traded it in on an RS.

Cheers!

The new standard
[Linked Image]

Bikes I'm selling to fund the new standard
[Linked Image]

God's gift to motorcycles
[Linked Image]




Just so I fully understand, you like the new RS, yes?


Perseverance is genius in disguise...

2016 R1200GS/WC
#1003323 - 01/08/18 06:41 PM Re: RS displaces the RT [Re: tallman]  
Joined: Mar 2005
Posts: 7,212
Bud Offline
95% of an RT
Bud  Offline
95% of an RT
Member

Joined: Mar 2005
Posts: 7,212
Southern Illinois
Originally Posted by tallman
Parabellum Scout will transform the bike.
Looks.
thumbsup
Protection.
thumbsup
[Linked Image]
Know several who did this, all love it.
One did 2 up cross country w/camping gear.
52+ mpg and no loitering.



[Linked Image]


I sure like mine. Even though it is an 1150 R. Have both tall and short windshield. With side cases it is what Paul M. called a "RT-Lite". With temps below zero and mostly in the single digits for the past couple of weeks, it is sitting in the garage getting a good winters rest and looking forward to the coming riding season.


95% of an RT.

I haven't had too many Beemers, I just don't have enough time.
Page 7 of 7 1 2 3 4 5 6 7

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0
Page Time: 0.011s Queries: 16 (0.003s) Memory: 2.8070 MB (Peak: 2.9870 MB) Zlib enabled. Server Time: 2018-07-23 13:17:43 UTC